Home
Stichtingsgegevens
Contact

 Welkom op de website van Thugz Church!

Wie zijn wij?

Wij zijn stichting ´Thugz Church´. Thugz Church is in 2005 ontstaan als een kleine geloofsgemeenschap in Rotterdam-Zuid en is voortgekomen uit het jongerenwerk van Youth for Christ  in Rotterdam.

Naam

Thug betekent letterlijk 'tuig', maar is bekend geworden als een begrip in de straatcultuur en hiphopmuziek, waar het meer de gevoelswaarde heeft van: iemand van de straat. Je zou het kunnen zien als een geuzennaam.

De naam is destijds zelf door jongeren gekozen en de gedachte erachter was dat het voor God niet uitmaakt wat je verleden, je achtergrond, je uiterlijk of je status is. Iedereen is welkom in de kerk.

Doelgroep en activiteiten

Thugz Church richtte zich in het bijzonder op jongeren uit Rotterdam-Zuid. Met name Antilliaanse jongeren waren betrokken bij de oprichting en start van Thugz Church. De afgelopen jaren hebben er talloze activiteiten plaatsgevonden op het gebied van zingeving, voorlichting, community, sociale en maatschappelijke hulpverlening, kampen, gevangenisbezoek, kinderactiviteiten, etc. Meerdere vrijwilligers hebben hier aan bijgedragen. In 2009 won Thugz Church de 'Helixprijs' voor gemeenteopbouw.

Ook aan de landelijk bekende 'straatbijbel' heeft Thugz Church een substantiële bijdrage geleverd.

Verschillende andere kerken en organisaties in Nederland hebben ondersteuning geleverd aan Thugz Church, in de vorm van voorbede, financiën, morele steun en vrijwilligers.

Vanaf 2012

Vanaf 1 januari 2012 zijn de activiteiten kleinschaliger geworden en staat de gemeenschap 'op eigen benen'. 

Church4All

De naam van de geloofsgemeenschap waaronder de activiteiten vallen is toen veranderd in Church4All, waarmee een bredere doelgroep wordt aangesproken. De naam van de stichting is veranderd in Stichting Church4All, gevestigd te Spijkenisse. Onder deze naam is de stichting ook ingeschreven bij de KvK. De website is verhuisd naar: www.church4all.nl

Momenteel is er iedere twee weken op zondageen dienst, die gehouden wordt vanaf 17.00 uur in het gebouw van The Potter's Hand, aan de Bonaventurastraat 15.